По НП „Иновации в действие“ СУ „Свети Патриарх Евтимий“, гр. Пловдив, посрещна учители и ученици от СУ „Отец Паисий“, гр. Кърджали и от СУ “ Никола Вапцаров, гр. Петрич.

По НП „Иновации в действие“ СУ „Свети Патриарх Евтимий“, гр. Пловдив, посрещна учители и ученици от СУ „Отец Паисий“, гр. Кърджали и от СУ “ Никола Вапцаров, гр. Петрич. Целта на посещението бе споделяне на добри практики и обмяна на опит и се състоя в периода 03-06.12.2019 г. 
В неформална обстановка и преки разговори учители и ученици заедно сподели опита и впечатленията си от работата в областта на иновациите в образованието. Запознаха се отблизо с богатата история на града ни. Гостите се впечатлиха от представените интердисциплинарни уроци и изразиха възхищението си от отличната образователна среда в училището ни.

Ползотворна и вдъхновяваща беше работната среща, осъществена в мобилността по Национална програма „Иновации в действие“. Домакин на срещата беше СУ „Отец Паисий“ гр. Кърджали. Програмата дава възможност партниращите училища да създадат култура на училищните иновации в страната, да популяризират своите нововъведения и да се учат едни от други.