Уважаеми родители и ученици,

Информацията за оценки, отсъствия и отзиви е ежедневна и лесна за проследяване. В тази връзка следва да се регистрирате  в платформата на електронен дневник Shkolo.bg.
 

***

Уважаеми родители,

На основание чл.208, ал.3 на Закона за предучилищно и училищно образование, от 2019/2020 учебна година, училище СУ „Свeти Патриарх Евтимий“, гр. Пловдив преминава изцяло на комуникационен режим чрез електронен дневник Shkolo.bg.

След 15.09.2019 год. ще може да се регистрирате на: Shkolo.bg

Информацията за оценки, отсъствия и отзиви ще е ежедневна и лесна за проследяване. В тази връзка отпада необходимостта от закупуването на ученически книжки т.нар. бележници.

Съгласно чл.172 от Закона за предучилищно и училищно образование необходимостта от лична карта остава, защото това е документ за легитимация на ученика.

Онлайн Електронен дневник

***
Уважаеми родители, ако все още имаме потребители, които не са свалили новата мобилна апликацията, нека го направят. Най-честият проблем, който виждате със старата апликация е след влизане в приложението да ви отведе на бял екран.
От време на време изпращаме нотификации, че използвате стара версия на Shkolo. Ако получавате тези нотификации – МОЛЯ, следвайте стъпките:
1) Деинсталирайте(Uninstall) старото приложение
2) Инсталирайте новите мобилни приложения на Shkolo за Android от тук: