ИНСТРУКТАЖ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА ЗА ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ

ПРЕПОРЪКИ КЪМ РОДИТЕЛИТЕ НА АБИТУРИЕНТИТЕ

***

ИНСТРУКТАЖ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ I – X клас

ИНСТРУКТАЖ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ XI-XII клас

 

***

***

Обучението по пътна безопасност е свързано с цялостно възпитание на личността. То съпътства развитието на човека през целия му живот. От съвместните ни действия зависи формирането на трайно и безопасно поведение на учениците, като участници в пътното движение.

В изпълнение на един от основните приоритети на МВР и РУО-Пловдив – намаляване на жертвите при пътнотранспортни произшествия, ОДМВР– Пловдив със съдействието на РУО–Пловдив организираха кампания за учениците от XII клас за опасностите при управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества.

На реализираната инициативата в Дом на културата „Борис Христов“ – Пловдив, на 21.03.2023 г. присъстваха учениците ни от XII клас.

Обучението по пътна безопасност трябва да се разглежда като цялостно възпитание на личността. То съпътства развитието на човека през целия му живот. Съвременната пътна среда е рискова и независимо дали е удоволствие или необходимост, шофирането е и отговорност, която всеки носи, когато е зад волана.

Заедно с удобствата обаче, управлението на леките МПС, както и на електрическите тротинетки, носи и риск, както за водача им, така и за другите участници в движението.

С цел да подпомогне коректното и безопасно поведение на пътя на своите възпитаници, СУ „Свети Патриарх Евтимий“, гр. Пловдив, отвори врати за Фондация „Караме, за да пристигнем“ – (2) Фондация „Караме, за да пристигнем“ | Plovdiv | Facebook

#Абитуриенти: Отговорни на пътя#  

#Абитуриенти: Отговорни на пътя#  

Кампания на полицията, в която водачи на автомобили и превозващи се зрелостници,  обещават да пазят живота!  „Нека не висим по прозорците на колите! Нека не застрашаваме живота!  Да видиш снимката си в интернет, вършейки безразсъдство на пътя,  не е геройство! Емоцията и еуфорията на пътя са лоши съветници! –  абитуриентите изпращат посланията си до всички свои връстници за разумно и безопасно поведение в празничната нощ.

Поемете своята отговорност по новия път, който ви очаква!